neas

Energisk medspiller til KBK-aksjonen

Vi er stolte av samarbeidet vårt med KBK hvor vi sammen har skapt talentprogrammet  NEAS Akademiet. KBK går nå bokstavelig talt nye veier for å skape noe sammen for lokalsamfunnet. Det er klart for Aksjon Dombås-Kristiansund med Kjetil Thorsen i spissen. Og vi er med!

I løpet av en uke skal det etter planen gås hele 251 km fordelt på 7 etapper. Målgang blir på Kristiansund Stadion søndag 8.november.

 

Vi følger daglig leder i KBK, Kjetil Thorsen på etappen Sunndal til Meisingset. Andre støttespillere er med Kjetil på ferden etappe for etappe. 

 

Distansen i denne aksjonen er imponerende stor. Det samme er fiberutbyggingen vi nå gjør i regionen vår. Vi legger fiber i et omfang lengre enn distansen Kristiansund - Oslo. Dette er mulig ved at vi som lokal strøm - og bredbåndsleverandør satser på regionen vår, og gjør utvikling mulig. Men satsingen er også avhengig av oppslutning fra kundene våre. Og den har vært imponerende. Lokalsamfunnet støtter lokalt næringsliv. Det blir det resultater av. Og det er vi takknemlig for.

 

 Ved også å delta i denne aksjonen ønsker vi å illustrere hvor mye vi kan oppnå ved å støtte hverandre, og dra lasset sammen. Enten det gjelder å skape en klubb i eliteserien, eller å tilby fremtidens teknologi rett hjem til innbyggerne.

 

Vi ønsker KBK og Kjetil lykke til med aksjonen!

 

Mer om aksjonen og hvordan du kan støtte denne kan du se her.

 

 

Aktuelt Aktuelt fra NEAS
Nyhetsbrev Meld deg på vårt nyhetsbrev
Facebook Følg oss på facebook
Youtube Vi viser deg på youtube
Webmail Webmail