fornybar-energi613

Fornybar energi blir strømprodukt

Fra 1.januar 2016 blir garantien om fornybar energi et valgbart strømprodukt.

Produktet får betegnelsen Fornybar Strøm, og er en avtale som er basert på vår ordinære spotprisavtale Innkjøpspris.  Forskjellen er at du i tillegg får en garanti om at tilsvarende mengde strøm du forbruker blir produsert fra en 100% fornybar energikilde.

 

Fra standard til valgfritt produkt
Til nå har vi gitt tilsvarende garanti til alle strømkundene våre uten ekstra kostnad uavhengig av type strømavtale. Kundeanalyser viser imidlertid at interessen omkring slike opprinnelsesgarantier er lav.  Samtidig er innkjøpskostnadene for garantier om fornybar energi økende.  Vi velger derfor å  gjøre garantien som et tilvalg fremfor standard for alle strømkunder.

 

Hva garanterer vi med Fornybar Strøm ?
I Norge bruker vi strøm som er produsert av en blanding mellom vannkraft, vindkraft, kullkraft og atomkraft. Velger du Fornybar Strøm er du garantert at strømmen er produsert utelukkende av fornybare energikilder som vann og vind.

 

Strømavtalen sikrer deg:

  • At pengene dine går til å oppmuntre fornybar kraftproduksjon. Jo flere som velger dette strømproduktet, desto større oppmuntring.
  • Garantien sier ikke at all strøm du får i kontakten er fornybar. Det vi garanterer, er at det blir produsert like mye fornybar kraft som den kraftmengden du bruker.
Mer informasjon og bestilling av Fornybar Strøm

Aktuelt Aktuelt fra NEAS
Nyhetsbrev Meld deg på vårt nyhetsbrev
Facebook Følg oss på facebook
Youtube Vi viser deg på youtube
Webmail Webmail