Informasjon om avsluttende fase anleggsarbeid i Verkstedveien!

Fredag 31.januar kl 1400 til onsdag 5.februar kl 1200 er det varslet stenging av innkjørsel til Tess, Møbelringen og Albert E. Olsen.
Omkjøring
Tilkomst for ordinære kjøretøy er etablert via Slatlem, så det er ingen grunn til å gå glipp av innspurten på januarsalget til bedrifter i berørte områder. Siste del av anleggsarbeidet går mellom nevnte innkjørsel og innkjørselen til Erling Haug AS, og skal være ferdigstilt i løpet av mars. Det informeres om at Verkstedveien kan bli kortvarig stengt for gjennomkjøring på dagtid 8-16. Dette vil forekomme ved arbeidsoperasjoner som må utføres fra siden av oppgravd grøft, f.eks ved opplasting etter sprengning. Stenging skal da skiltes ved Algea, Expert og ved Løkkemyrveien(Kiwi).

Anleggsaktivitet
Det er spesielt strekningen mellom Lystrup og Jysk som byr på utfordringer med tanke på tilgjengelig vegbredde. Stekningen skal bearbeides i løpet av ukene 8-12. Dette er annonsert tidshorisont, men arbeidet vil fullføres så raskt som forholdene tillater det. Framdriften avhenger av hvor mye fjell som må sprenges, og hvor mange kabler som ligger akkurat i trasèen. Lystrup, Kjøkkensenteret, NAF, Würth, Nardo Bil etc vil ved stenging ha tilkomst fra vest (f.eks via Nordmørssenteret). Erling Haug, Jysk, Fagmøbler, Riis Bilglass etc vil ha tilkomst fra øst (Løkkemyrveien, Kiwi). Verkstedveien vil ha et kjørefelt intakt, så det vil være mulig å flytte unna anleggsmaskiner i nødstilfeller, eller dersom vogntog ender i blindveien mens arbeid pågår.

 Verkstedveien holdes åpen utenom arbeidstid, og ellers så mye som mulig på dagtid.

bilde-anleggsarbeid

Aktuelt Aktuelt fra NEAS
Nyhetsbrev Meld deg på vårt nyhetsbrev
Facebook Følg oss på facebook
Youtube Vi viser deg på youtube
Webmail Webmail