barnas-tahiti-2013

Malin til Barnas Tahiti

Vi er også i år sponsor for barnas Tahiti. Vi ønsker hele familien velkommen til trivelige timer på tahitiområdet sammen med oss. Det vil bli mange spennende aktiviteter, show av illusjonisten Lord Christian og konsert med Malin.
Her som solen alltid skinner, er bla Havgapa, Palma og Frode klare med overraskelser, og håper på å få hilse på mange, glade barn og voksne. De byr på aktiviteter og opplevelser for barn i alle aldre:
  •  Vi fyrer opp grillene våre, og har salg av deilig mat fra Dødeladen Kafe
  • Salg av brus/kaffe
  • Barnekor fra Innlandet Skole synger
  • Inne i Tahitibrygga er det signering av årets tahititeppe. Får vi det enda større enn i fjor? Vi håper alle besøkende tegner og skriver en hilsen til oss!
  • Ansiktsmaling
  • Lag din egen Tahitisuvenir
  • Sist men ikke minst: Sceneshowet!
Årets barnefestival blir en magisk festival! Vi er stolte av å kunne presentere en helt ny vri på showet, vi skal nemlig få stifte bekjentskap med den fantastiske Lord Christian – en spennende illusjonsartist kjent fra Norske talenter 2012. Dette har vi aldri opplevd i Kristiansund før! Gjør dere klar til å bli fortryllet!

Når Lord Christian har satt alle sinn i undring, avrunder vi årets festival men en sprudlende konsert med selveste Malin! Mange av dere kjenner henne sikkert fra før, hun har rukket å bli en dreven artist, med masse sjarme og sceneerfaring. Så må dere huske å få autografene, da!

Festivalen åpner kl 12.00
Forestillingsstart sceneshow kl 13.00
Konsert med Malin ca kl 13.30
Signering av artistene ca 14.15
Slutt ca kl 15.00

Og du! For å komme deg til og fra Tahiti, kommer en staspyntet Sundbåten Syver til å kjøre hele dagen. Bli med, da vel!

Aktuelt Aktuelt fra NEAS
Nyhetsbrev Meld deg på vårt nyhetsbrev
Facebook Følg oss på facebook
Youtube Vi viser deg på youtube
Webmail Webmail