respons-2014

NEAS og Averøykameratene inngår samarbeid


NEAS sørger for påfyll av sunn energi til spillerne under AC Milan JR Camp på Averøya!


NEAS viser lokalt engasjement og samfunnsansvar som barn og unges hovedsponsor på Nordmøre.

Averøykameratene arrangerer AC Milan Junior Camp Averøya fra 23.juni - 27.juni 2014 og NEAS vil som samarbeidspartner blant annet bidra til mat og drikke til spillerne under cupen, Vi gleder oss til å være en del av arrangementet.Om AC Milan
AC Milan er et av verdens mest kjente og profilerte klubblag i fotball og er i dag den mestvinnede klubben i verden. Klubben har mer en 100 års historie bak seg med nasjonale og internasjonale triumfer. Klubben har spesielt vært dominerende i de siste års Champions League og ble som mange husker vinner av turneringen i 2007, i tillegg ble de også verdensmestre for klubblag samme år.

Treningsprogrammet
Mange av verdens mest kjente fotballspillere har spilt for AC Milan gjennom tidene og kanskje den mest profilerte av alle Paolo Maldini som avsluttet sin karriere i 2009 etter 24 sesonger på A laget! Milan Junior Camp utgjør en viktig del av AC Milans ungdomsprogram. Programmet inneholder en serie av ulike aktiviteter under AC Milans strategi i mening for å engasjere gutter og jenter mellom 6 og 16 år. Innehold som skal være både underholdene  som oppdragende og inspirerende både på det fysiske, tekniske  og mentale plan. Innen området sport og ungdomsaktiviteter er AC Milan en av de ledende aktører blant de Italienske toppklubbene og programmet som tilbys under ”Milan Junior Camp og Milan City Camp” har mer en tiårig tradisjon.

Foregår flere steder i verden, og på Averøya
”Milan Junior Camp og Milan City Camp” er en fotballaktivitet som hvert år gjennomføres på flere steder i Italia og andre plasser utomlands og engasjerer unge fotballspillere  som er villig til å utvikle sine tekniske og taktiske kunnskaper innom en av verdens mest populære ballidretter. Det er blir  8. året vi arrangere Milan Junior Camp i Norge og interessen øker for hvert år.

Camper som allerede er avtalt i 2014  er: Asker, Averøy og Lillehammer. Deltagelse i ”AC Milan Junior Camp” innebærer at man får en helsefremmende, sportslig, underholdene uke i fotballens tegn under ledelse av egne trenere fra AC Milan.

Her kan du finne mer informasjon om AC Milan Campannonse-ac-milan-jr-camp-2014              ak-logo

Aktuelt Aktuelt fra NEAS
Nyhetsbrev Meld deg på vårt nyhetsbrev
Facebook Følg oss på facebook
Youtube Vi viser deg på youtube
Webmail Webmail