Ny kompetanse innen bredbånd for bedrifter

Nå kan bedriftskundene våre innen bredbåndsrelaterte tjenester glede seg over ny og verdifull kompetanse fra NEAS. Vi har vært så heldig og fått Alf Haltbakk Solbjør med på laget. Han har lang erfaring som salgsleder bedrift i ADCOM Kristiansund.

alf_haltbakk_solbjorAlf sine arbeidsoppgaver vil være salg og kundeoppfølging av bredbåndstjenester mot bedriftsmarkedet i regionen og nasjonalt. Han skal utarbeide løsningsbeskrivelser for kundene, være rådgiver og følge opp eksisterende kunder på beste måte.  Det betyr at kundene våre kan nyttiggjøre seg av den høye kompetansen Alf innehar.


Erfaringene fra Alf sin tid i ADCOM Kristiansund er at de fleste bedriftene velger nå skybaserte IT-løsninger. Man går bort fra innkjøp og drift av egne servere, og leier heller dette som en skytjeneste. Fordeler ved dette er at bedriftene da kan fokusere på sin kjernevirksomhet, og i tillegg få forutsigbare IT-kostnader. Når en bedrift flytter tjenestene ut i nettskyen, skaper dette behov for pålitelig og rask internettaksess. NEAS har de siste årene bygd ut fibernett over store deler av Nordmøre, og flere og flere bedrifter ser verdien i å velge fiberbasert tilknytning til internett.


Blant utbyggingsprosjektene hos NEAS er storstilt satsing på bygging av fiber i sentrum av Kristiansund. Dette gir næringsdrivende og andre en unik mulighet for å ta del i fremtidens kommunikasjonsløsninger via NEAS. Ta kontakt med Alf – han er deres lokale ressurs innen bredbåndstjenester.


E-post: alfs@neas.mr.no
Tlf:       93 25 69 41Aktuelt Aktuelt fra NEAS
Nyhetsbrev Meld deg på vårt nyhetsbrev
Facebook Følg oss på facebook
Youtube Vi viser deg på youtube
Webmail Webmail