barn-og-unges-operafest-operaen-i-kristiansund

Barn og unges operafest!

Operafestukene er for alle! Gled dere til tre lørdager med artige og spennende forestillinger for de minste og mellomste blant oss! Vi er barn og unges hovedsponsor under operafestukene.


Ugler i mosen

I en magisk grønnkledd ugleskog møter vi de selvhøytidelige og langstrakte verdensmesterne Huttistuttene. Med sine entusiastiske krumspring søker de nysgjerrige Huttistuttene svar på alle gåter, også vennskapets gåte. Men når planen går i vasken og rutiner brytes, oppstår konkurranse og sjalusi og et ønske om forandring. Ved mørkets fall blir venner til fiender.

Kan alt bli som før, kan man tilgi og bli venner igjen?

Lørdag 31. januar kl 12.00 og 14.00. (Nordic Lights lokaler, pris kr 50,-)

 

Arthur og den forsvunne sangen

Et gammelt loft og en gullboks fylt med eventyr. Her får de møte Arthur som bor sammen med den slemme stemoren sin. Arthur tror at han aldri vil få lov til å leke og ha det gøy, men så møter han den gamle damen som gir ham en magisk gave. Samme kveld banker det en liten gullfugl på vinduet hans og forteller at den snille gamle damen har blitt kidnappet. Arthur bestemmer seg for å hjelpe ham og sammen sniker de seg ut i den mørke natten. Barna blir en del av «redningsmannskapet» og er med på å knekke koden som redder den gamle damen fra de tre slemme røverne.

Lørdag 7. februar kl 12.00 og 14.00. (Nordic LIghts lokaler, pris kr 50,-)

 

To musikalske eventyr

Kristiansund blåsekvintett har hentet fram to av de mest elskede musikalske eventyrene; Peter og Ulven og Historien om  Babar, den lille elefanten. Selv om Peter og ulven kan være litt skummel vil det helst gå bra til slutt og den lille elefanten Babar forlater jungelen for å besøke menneskene. Når han kommer tilbake til jungelen har han mye å fortelle de andre elefantene.

Lørdag 14. februar kl 12.00 og 14.00 (Nordic Lights lokaler, pris kr 50,-)

 

Se hele programmet for operafestukene her.

Aktuelt Aktuelt fra NEAS
Nyhetsbrev Meld deg på vårt nyhetsbrev
Facebook Følg oss på facebook
Youtube Vi viser deg på youtube
Webmail Webmail