Skader etter lynbyge

Tirsdagens voldsomme lynbyge over Midt-Norge berørte både strømnett og bredbåndsnett. Flere har også opplevd at sikringer i husinstallasjonen falt ut, eller at modem/ strømforsyninger og lignende har tatt skade.

Strømnettet på Nordmøre slapp stort sett unna med noen blink, men en transformator på Frei (Flatset) og to på Tustna (Ertvågøya) måtte skiftes ut før de siste husstandene kunne få tilbake strømmen trafo-2permanent. Våre vaktmontører jobbet utover kvelden med både transformatorskifter og hjemmebesøk til enkelte husstander der det var sikringer i husinstallasjonen som hadde falt ut.

NEAS Bredbånd hadde også hendene fulle med kundehenvendelser og reparasjoner ute i nettet for bredbånd og TV-signal. Onsdag formiddag pågår fremdeles feilsøking i Myraområdet på Kirkelandet.


Kunder utover dette området som fremdeles er uten internett / TV, må få sjekket opp utstyret sitt. Dette kan være defekte dekodere, strømforsyninger, modem, og forsterkere for de som har det. Prøv gjerne å ta en omstart på utstyret og se om dette løser problematikken. Om det fremdeles er problemer med internett/tv, ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 715 65 525

Foto: Tore Strøm. Transformatorbytte på Flatsetmyra, Frei.


Aktuelt Aktuelt fra NEAS
Nyhetsbrev Meld deg på vårt nyhetsbrev
Facebook Følg oss på facebook
Youtube Vi viser deg på youtube
Webmail Webmail