Med mobilabonnement fra Telia har du trygghet inkludert!

18.oktober.2021 - Nyheter - av Frank Sundli Talberg
Med Nettslett hjelper vi deg til å fjerne deling av uønskede bilder, krenkende kommentarer og falske profiler.

Det siste året har det dukket opp mange historier om ulovlig bildedeling og nettmobbing. Det kan være alt fra private bilder kun ment for kjæreste til hetsende kommentarer i forum. For de berørte kan dette være en enorm påkjennelse. 

40 % bekymrer seg for at personlig innhold skal bli ulovlig delt på internett. Mest bekymret er aldersgruppen 30-64 år. 
- InFact på vegne av Telia (Mai 2020)

Nettslett - inkludert i alle mobilabonnement 

Nettslett får du med uten ekstra kostnad i Telias mobilabonnement. Du får råd om hvordan du kan unngå at personlig informasjon blir spredt på nettet, i tillegg til veiledning og hjelp til å fjerne uønsket eller krenkende innhold fra nettet samt å stenge falske profiler opprettet i ditt navn. Du kan få hjelp til å fjerne:

  • uønskede bilder og videoer 
  • krenkende kommentarer og trusler
  • mobbing og annet sjikanerende materiale 
  • personlig informasjon / kontaktopplysninger 
  • falske profiler på sosiale medier 
  • få tilbake kontroll over hackede bruker- og e-postkontoer
  • du får rett til refusjon av utgifter til kriseterapi med inntil 5 000,- per år, uten egenandel, dersom uønsket innhold sprer seg på internett eller andre digitale flater. 

Se priser og bestill på Min Side

Få enda mer trygghet med Telia X-abonnementene

Velger du et Telia X-abonnement med ubegrenset data, får du også ID-forsikring og Appkjøp-forsikring. I tillegg er du sikret mot misbruk av SIM-kortet ditt. 

ID-forsikring

Hvis du har blitt utsatt for identitetstyveri, dekker ID-forsikringen utgifter til juridisk bistand. Du vil få hjelp til å hindre ytterligere misbruk, reise krav om erstatning for økonomisk tap, og til å fjerne uberettigede betalingsanmerkninger. 

Appkjøp-forsikring 

Hvis du har barn som har gjort kjøp ved en feil, eller uten å ha fått lov til det, så vil Appkjøp-forsikringen kunne erstatte det økonomiske tapet. 

Forsikring mot misbruk av SIM-kort

Hvis mobilen din blir stjålet, dekkes misbruk som følge av tyveri opptil 2000,-. 

Som NEAS-kunde får du ekstra gode priser på abonnementene fra Telia! 

Velg mellom abonnement med ubegrenset data eller fast data, og du har også fri bruk av samtaler og meldinger. Samler du familien, sparer du også enda mer! 

Se priser og bestill på Min Side

 

08.april.2024

Sånn ser du Eliteserien og KBK-kampene i 2024

Nyheter - av Frank S. Talberg

Denne sesongen er det TV2 som har rettighetene til Eliteserien, så kampene går på ulike vis hos TV2. For å se alle kampene må du ha TV2 Play Total (alt), mens utvalgte kamper går på TV2 sport 1 og 2, som du enkelt kan velge inn for bare 5 poeng i valgmenyen.
Les mer
15.februar.2023

Er DU vår nye telekommunikasjonsmontør eller kundekonsulent?

Nyheter - av Hanne Vikene Nedal

Vil du bli en av våre nye kolleger i NEAS AS? Vi søker nå etter ny telekommunikasjonsmontør og kundekonsulent. To spennende stillinger med en variert arbeidshverdag og mange hyggelige kolleger på laget.
Les mer
14.februar.2022

Går sammen om å tilby el-bildeling i Kristiansund!

Nyheter - av Bård Munkhaug

Nordmøres første ebilbilpool for både bedrifter og private starter opp på F13 i Kristiansund på mandag. Bak satsningen står de lokale aktørene FG Eiendom, NEAS og Slatlem. Målet er å bidra til en bærekraftig fremtid og reduserte kostnader for både næringsliv og private!
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE